Vuokra-asumispalvelut

Asuntojen suunnittelussa on huomioitu erityisesti ikäihmisten sekä liikuntarajoitteisten tarpeet.

Vuokra-asunnot Laukaassa

 

Laukaan Asumispalvelusäätiöllä on asuntoja vuokrattavana Saratiellä, Kantolantiellä, Laukaantiellä sekä Pelloskujalla. Asuntojen suunnittelussa on huomioitu erityisesti ikäihmisten sekä liikuntarajoitteisten tarpeita. Kaikki asunnot ovat esteettömiä ja INVA mitoitettuja. Jokaiseen vuokrattavaan asuntoon kuuluu yhteinen sauna, pyykinpesuhuone sekä hissi. Vuokraan sisältyy vesimaksu ja saunan käyttöoikeus. Takuuvuokra on 400€.

Asuntoja voi hakea ARA:n lomakkeella liitteineen jatkuvasti. Hakemus on voimassa vuoden kerrallaan ja puhelinsoitolla voitte jatkaa hakemuksen voimassaoloaikaa.

Huoneistoja voitte tiedustella arkisin 9-15 välisenä aikana:

  • vuokra-asunnot@sarahovi.fi
  • Marjo Heinonen 040 594 1008, marjo.heinonen@sarahovi.fi
  • Elina Arponen 040 594 6111, elina.arponen@sarahovi.fi

tai täyttämällä ja lähettämällä ARA:n hakemus

Saratie 6 (18 asuntoa)

Asunnot ovat yksiöitä tai kaksioita, joiden pinta-ala on 30,2 m² – 49,5 m². Vuokra on 362,40 – 572,40 €/kk asunnosta riippuen. Talosta löytyy yhteinen viihtyisä kerhohuone, jossa on viikoittain erilaista toimintaa. Joka kerroksessa on yhteinen viihtyisä oleskelutila sekä iso parveke. Kuntosalilla voit harrastaa monipuolista liikuntaa ja kesäisin ihailla ulkona kukkapenkkien upeita istutuksia.

Sarahovin vuokra-asumispalvelut

Saratie 4 (22 asuntoa)

Asunnot ovat yksiöitä tai kaksioita, joiden pinta-ala on 30,0 m² – 49,5 m². Vuokra on 360,00 – 571,20 €/kk asunnosta riippuen. Joka kerroksessa on yhteinen oleskelutila sekä iso parveke. Saratie 6 kuntosalia on mahdollista käyttää päivittäin ja kesäisin ihailla kukkapenkkien upeita istutuksia.

Sarahovin vuokra-asumispalvelut

Kantolantie 8 (20 asuntoa)

Kantolantien asunnot ovat yksiöitä ja kaksioita, joissa on oma parveke. Asuntojen pinta-ala on 30,0 m² – 53,0 m². Vuokra on 386,10 – 655,20 €/kk asunnosta riippuen. Talosta löytyy viihtyisä kerhohuone, jossa on viikoittain erilaista toimintaa. Viihtyisällä pihalla on omenapuita ja upeat kukkaistutukset. Talo on peruskorjattu vuonna 2006 ja talossa on automaattinen palo- ja sammutusjärjestelmä.

Sarahovin vuokra-asumispalvelut

Pelloskuja 9 (16 asuntoa)

Rivitalossa sijaitsevat asunnot ovat yksiöitä, joiden pinta-ala on 32,5 m² ja vuokra 464,10 €/kk. Asunnoissa on ulkovarasto ja oma pieni kuisti. Viihtyisällä yhteisellä pihalla on keinu, penkkejä, marjapensaita, omenapuita ja tyrnipensaita. Talo on peruskorjattu vuonna 2012 ja siinä on automaattinen palo- ja sammutusjärjestelmä.

Sarahovin vuokra-asumispalvelut

Laukaantie 6 (22 asuntoa)

Talon asunnot ovat yksiöitä ja kaksioita. Asuntojen pinta-ala on 41,6 m² – 66 m² ja vuokra on 540,80 – 833,30 €/kk asunnosta riippuen. Talossa on automaattinen sammutusjärjestelmä. Sisäpihalla on upea koriste- ja hyötypuutarha, jossa voi nauttia puutarhan antimia. Asukkaat voivat osallistua palvelukeskuksen harrastustoimintaa päivittäin. Asukkaalla tulisi ensisijaisesti olla hoiva- ja tukipalvelutarpeita.

Sarahovin vuokra-asumispalvelut