Muu toiminta

Sarahovi on yhteisöille tapaamis- ja virkistyspaikka

Muu toiminta Sarahovissa

Vuosien varrella palvelukeskuksesta on muodostunut ikääntyville ja ikäihmisten järjestöille, kuten myös muillekin yhteisöille tapaamispaikka ja virkistyspaikka. Palvelutalon tilai­suuksiin on kaikilla ikäihmisillä vapaa pääsy. Vapaaehtoistoimintatarjontaa on vii­koittain ja mm. Laukaalaiset eläkejärjestöt, Laukaan vanhusneuvosto, yhdistykset ja yksittäiset ihmiset käyttävät Sarahovin tiloja päivittäin virkistystoimintaan ja kokoontumisiin.

Vapaaehtoistoimintaa on tuettu antamalla tiloja maksutta kokouskäyttöön ja pitämällä yhteisiä ti­laisuuksia. Vapaaehtoistoimintaan ei ole erillistä vetäjää. Keittiö huolehtii tilojen antamisesta ja toi­minnanjohtaja järjestelee tilaisuuksia yhdessä esiintyjien kanssa. Laukaan Seurakunta käy Sarahovissa kaksi kertaa kuukaudessa. Ilmoitukset näkyvät Laukaa-Konnevesi -lehdessä.

Laukaan Suomen punaisen ristin jaosto kokoontuu Sarahovissa kerran kuukaudessa. SPR järjesti yh­dessä Sarahovin henkilökunnan kanssa mm. ystävänpäivätapahtuman ja SPR: ystävät ovat päivittäin Sarahovin asukkaiden elämässä mukana.

Tilojen käyttöä voitte tiedustella numerosta 0400 382 980.

Hyvinvointi

Sarahovissa on seniorikuntosali, joka on tarkoitettu laukaalaisille eläkeläis- ja vammaisryhmille. Kausikortit ja liput voit ostaa Sarahovin keittiöltä. Ostathan kertalipun ennen salille menoa ja ota kausikortti aina mukaasi salilla käydessäsi.

  • Kuntosali / kerta / tyhyryhmät 5,00 €
  • Kuntosalin kausikortti, kevät 60,00 €
  • Kuntosalin kausikortti, syys 50,00 €

Sarahovin tiloissa palvelee yrittäjät

  • Parturi Hanna Kauppi, puh. 0400 832606
  • Jalkahoitaja / Hieroja Katja Lähteenmäki, puh. 0400 511018
Viriketoiminta

Kuvagalleria