Ateria­palvelut

Sarahovin keittiö valmistaa ravitsevat ruoat asukkaille, sekä tarjoaa lounasta ja pitopalvelua meillä järjestettäviin tilaisuuksiin.

Sarahovin ateriapalvelut

Ateriapalvelut tuottaa ruokaa Sarahovin tehostetun palvelun asukkaille sekä kotipalveluaterioita kotona asuville laukaalaisille ikäihmisille ja vammaisille. Ruokasalissa on päivittäin tarjolla kaikille avoin lounas. Lisäksi ateriapalvelut tarjoavat myös kokous- ja juhlapalvelua sekä leivonnaisia ja ruokatuotteita tilauksesta.

Lounas

Sarahovissa on kaikille avoin lounasruokailu joka päivä klo 11:15 – 13:00. Lounaan hinta on arkisin ja lauantaina 9,90 €, sunnuntaina 14,90 €. Lämpimästi tervetuloa ruokailemaan.

Kuluvan viikon lounaslista (19.2.-25.2.)

Juhla- ja kokouspalvelu

Sarahovin juhlatilat, ruokasali ja kabinetti mahdollistavat asiakaspaikat 90-hengelle. Juhlatilaksi on mahdollista varata myös joko ruokasali tai kabinetti erikseen. Tarjoamme myös kokouspalvelua. 

Varaukset

Juhlatilan varaukset ja ruokatuotteiden tilaukset voitte tehdä suoraan keittiöltä (Puh. 0400 382 980, sarapalvelut@sarahovi.fi). Ota yhteyttä, niin voimme suunnitella juuri teidän tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden. Lisätiedot hinnoista ja ruokavaihtoehdoista saat kysymällä keittiöltä.

Ateriapalvelut
Ateriapalvelut
Sarahovin kokoustila Timotei
Tähtisara juhlaa varten katettuna.