Ajankohtaista

SUOMI 100 vuotta –ohjelmahanke Sarahovissa

Hankkeen nimi: Iltapäivämatinea Laukaan Sarahovissa

Hankkeen kuvaus: Esitämme suomalaisen syntykulttuurin ajan musiikillista ja runollista tuotantoa Laukaan Sarahovissa. Laulaja Satu ja pianisti Arto Rantanen esittävät Eino Leinon ja Oskar Merikannon tuotantoa. Tapani Loppi esittää Immi Hellenin ja Eino Leinon ym. runoja. Pukeutumisessa huomioimme ajan hengen ja tyylin. Esiintyjillä, henkilökunnalla ja asukkailla on yllään kansallispukuja ja muuta vuosisadan alun pukeutumista. Sarahovin tulo-aulan koristelemme Itsenäisyyspäivä-teeman mukaisesti ja hyödynnämme Suomi 100 vuotta teemaan liittyvää rekvisiittaa; julisteet, ilmapallot ym. Palvelutalo Sarahovi asukkaille tilaamme ’Suomi 100 vuotta’ rintanapit.

Tavoitteena on saavuttaa itsenäisyytemme alkuajan kansallistunnetta ja nostalgiaa, joka on tärkeää palvelutalo Sarahovin iäkkäille asukkaille. Tulokseksi haluamme muistelua sekä keskustelua itsenäisyytemme suurista taiteilijoista ja heidän vaikutuksestaan suomalaisen kansallistunteen vahvistumiseen.

 

Hankkeen lyhyt kuvaus sen pääkielellä
1.3. Palvelutalo Sarahovissa pidetään kaksi tilaisuutta. Ensimmäinen osoitetaan palvelutalo Sarahovin asukkaille klo 14.00 – 15.00. Ja nautimme päiväkahvit teemaan sopivan leivoksen kanssa.

Toinen tilaisuus pidetään klo 17.00 – 18.30 jonne kutsutaan laukaalaisia konserttiin ja kahvitteluun. Konsertin tarjoaa Laukaan Asumispalvelusäätiö, kahvin ja leivoksen hinta 4,20€.

suomifinland100-tunnus_sininen_rgb